Jelzáloghitel fedezet

Jelzáloghitelekhez szükséges önerő nagysága
2014. Sze. 04.

A jelzáloghitelt önerő nélkül is igényelheti. Ennek feltétele apótfedezet bevonása. A hitel mértéke alapvetően a fedezetként bevont ingatlan forgalmi értékének 75%-a lehet.

Fedezet nélkül jelzáloghitel igénylés
2014. Sze. 03.

A jelzáloghitel fedezete fontos szerepet játszik a hiteligénylése, elbírálása során. Ettől függ ugyanis a hitel mértéke. Jelzáloghitel esetén elsősorban az ingatlan jelenti a fedezetet.

Hitelkiváltás igénylés jelzáloghitelhez?
2014. Sze. 01.

A hitelkiváltásnál döntő szerepe van a törlesztő részlet nagyságának. A hitelkiváltó hitelek arra szolgálnak, hogy meglévő kölcsönét váltsák kedvezőbbre, olcsóbbra.

Jelzáloghitel igénylés jövedelem igazolása nélkül
2014. aug. 26.

            Csak a megfelelő jövedelemmel lehet kölcsönt igényelni. Tehát jövedelemigazolás nélkül nem adnak hitelt. Az ingatlanfedezet alapú kölcsönöknél pedig szintén fontos, hogy mennyire terhelhető le az igénylő jövedeleme anélkül,

Fedezet nélkül jelzáloghitelek igénylése
2014. aug. 23.

A jelzáloghitel fedezete fontos szerepet játszik a hiteligénylése, elbírálása során. Ettől függ ugyanis a hitel mértéke. Jelzáloghitel esetén elsősorban az ingatlan jelenti a fedezetet.

Jelzáloghitel igénylés akcióban
2014. Már. 17.

Az oldal tetején található jelzáloghitel kalkulátor használatával az aktuálisan legkedvezőbb ajánlatot találja meg. A törlesztő részlet kiszámolásával – amelyet a futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságának megadásával kalkulálja ki a kalkulátor- azonnal láthatja, melyik a legkedvezőbb. Több ajánlatot is látni fog, attól függően, hogy milyen célra szeretné felhasználni a hitelt.

Önerő nélkül jelzáloghitelek igénylése?
2014. Már. 11.

A jelzáloghitelt önerő nélkül is igényelheti. Ennek feltétele apótfedezet bevonása. A hitel mértéke alapvetően a fedezetként bevont ingatlan forgalmi értékének 75%-a lehet. Vagyis az önerő mértékének ebben az esetben min. 25%-nak kell lennie. Azonban, ha be tud vonni egy újabb fedezetet, akkor akár önerő nélkül is tud jelzáloghitelt igényelni.

Online igényelhetőek jelzáloghitelek?
2014. jan. 15.

Az Internet világában minden lehetőséget megtalál, amire Önnek szüksége lehet. Ez a hitelpiacon is így van, hiszen nemcsak  a legkedvezőbb jelzáloghitel ajánlatot találhatja meg, hanem akár azonnal meg is igényelheti.

Hitelkiváltás jelzáloghitelekhez?
2014. jan. 10.

A hitelkiváltásnál döntő szerepe van a törlesztő részlet nagyságának. A hitelkiváltó hitelek arra szolgálnak, hogy meglévő kölcsönét váltsák kedvezőbbre, olcsóbbra. Az oldal tetején található hitelkiváltás kalkulátort e célokra tudja hasznosítani, hiszen amellett, hogy kiszámítja Önnek a várható törlesztő részlete nagyságát, összehasonlíthatja a különböző ajánlatokat is, hogy a legolcsóbbat tudja választani (akár 50%-kal is kevesebb lehet […]

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!