önerő

Jelzáloghitelek fajtái
2014. okt. 06.

A jelzáloghitel egy nagyobb összeg felvételét teszi lehetővé, és több célra is felhasználható. Igénylésének feltételei és jellemzői a hitel céljától függnek, így elsősorban erre kell figyelni, és tájékozódni kell, mielőtt belevág a hitelfelvételbe.

Jelzáloghitelek kalkulátor 2014
2014. Sze. 08.

A jelzáloghiteleket a legegyszerűbben a jelzálog hitelkalkulátorok segítségével tudja összehasonlítani, amely által megtalálja a legkedvezőbb ajánlatot is.

Jelzáloghitelekhez szükséges önerő nagysága
2014. Sze. 04.

A jelzáloghitelt önerő nélkül is igényelheti. Ennek feltétele apótfedezet bevonása. A hitel mértéke alapvetően a fedezetként bevont ingatlan forgalmi értékének 75%-a lehet.

Fedezet nélkül jelzáloghitel igénylés
2014. Sze. 03.

A jelzáloghitel fedezete fontos szerepet játszik a hiteligénylése, elbírálása során. Ettől függ ugyanis a hitel mértéke. Jelzáloghitel esetén elsősorban az ingatlan jelenti a fedezetet.

Jelzáloghitelek igényelhetőek munkáltatói igazolás nélkül
2014. aug. 29.

A jelzáloghiteleknél fontos a munkaviszonyt igazolni. Bár a pénzintézetek a folyószámla kivonatot is kérik, amely szintén tartalmazza a fizetését, így nemcsak a “bevételét” látják, hanem azt is, hogy milyen régóta dolgozik egy helyen,

Jelzáloghitel igénylés önerő nélkül
2014. Júl. 29.

Az önerő egy hiteligénylésnél, főleg, ha ingatlan jelenti a fedezetet, fontos kérdés. Bár már elérhetőek nem csak a forint (HUF), hanem az euró (EUR) alapú jelzáloghitelek is, ám utóbbinál jóval szigorúbbak a feltételek. Adósságrendezésre, valamint hitelkiváltásra továbbra is elérhetőek.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!