Jelzáloghitel ha jelentősebb összegre volna szüksége, segítünk!

2014. dec. 21.
Jelzáloghitel ha jelentősebb összegre volna szüksége, segítünk!

A jelzáloghitel lényege, hogy ingatlan garancia mellet nagy összegű hitelhez juthasson. Több jelzáloghitel konstrukció közül választhat, így meglelheti azt a lehetőséget, amely az Ön számára megoldás lesz.

Lényeges információk a hitelről

A jelzáloghitel lényege, hogy az ingatlanra jelzálogjogot jegyez be a bank és így Ön magas hitelt is kaphat. A jelzáloghitel összege attól függ, hogy mekkora értékű az adott ingatlan, amit fedezetül fel tud ajánlani. Az is lényeges, hogy mekkora jövedelemmel rendelkezik. Minél magasabb a havi igazolható jövedelme, annál nagyobb kölcsönt kaphat. A hitelkalkulátor alkalmazásával Ön meg is nézheti, mekkora összegű jelzáloghitel az amire jogosult lehet.

Olcsó jelzáloghitel

Amennyiben valamelyik kamattámogatott konstrukcióra is jogosult, akkor érdemes ezek közül választania, mivel ezek kisebb költségekkel elérhetőek. Az alacsonyabb törlesztőrészletek lévén egyszerűbb lehet a kölcsön fizetése, így érdemes megnézni, hogy igényelhet-e ilyen jellegű jelzáloghitel ajánlatot. A bankok néha akciós ajánlatokat is kínálnak, hogy az ügyfelek előnyösebb feltételekkel juthassanak hosszútávú kölcsönhöz. A bankok alapvetően nem alkalmaznak magas kamatokat ezen hitel esetében, mivel a kölcsönre garancia is van. A szabad felhasználású hitelek esetében, amikor csak a jövedelmével garantál a kapott összegért, magasabb lehet a hitel költsége, mivel a banknak nincs elegendő garanciája rá, hogy Ön tud majd fizetni.

A jelzáloghitel sok esetben megoldás lehet, ha nagyobb összegre van szüksége, akkor azt csak ingatlan fedezettel kaphatja meg. A személyi kölcsön és más hasonló hitelek esetében Ön csak kisebb összeghez juthat hozzá. A jelzáloghitel akkor jó választás, ha hosszútávra tervez és az álmai megvalósításához magasabb összegre van szüksége. Akár fix törlesztőrészletek mellett is kérelmezheti ezt a típusú hitelt, így nem kell a váltakozó költségek miatt aggódnia. A legolcsóbb jelzáloghitel lehetőség az Ön számára is elérhető, mindössze a hitelkalkulátor segítségével kell keresgélnie, hogy meglelje!

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi segítünk a megfelelő jelzáloghitel megkeresésében!

 

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!