Jelzáloghitel kalkulátor 2013

2013. feb. 04.
Jelzáloghitel kalkulátor 2013
A jelzáloghiteleket a legegyszerűbben a jelzálog hitelkalkulátorok segítségével tudja összehasonlítani, amely által megtalálja a legkedvezőbb ajánlatot is. Az oldal tetején található kalkulátor olyan egyszerűen működik, mint egy online számológép. A futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával azonnal

megkapja a várható törlesztő részletei nagyságát. Használhatja összehasonlításra is, így a legkedvezőbb ajánlat megtalálásához nem kell több ablakot megnyitnia, mindent megtalál egy helyen. E mellett az Internetnek köszönhetően akár konkrét ajánlatot is kérhet általa, amennyiben megtalálta az Önnek legmegfelelőbbet.

Milyen devizanembe érdemes jelzáloghitelt felvenni?

Alapvetően három devizanem a legismertebb: A forint (HUF), az euró (EUR), valamint a svájci frank (CHF). Hitelfelvételnél az dönt közöttük, hogy melyik a kedvezőbb, illetve, hogy milyen feltételek mellett tudja igénybe venni. A 2010-ben bevezetett törvénymódosítások óta jelzáloghitelt csak forint (HUF) alapon lehet igényelni. Az euró, és svájci frank alapú jelzáloghitelek csak adósságrendezés, illetve hitelkiváltás céljára érhetőek el. Utóbbiak szempontjából fontos, hogy devizában is lehessenek, mivel így elkerülheti a felmerülő árfolyamveszteséget.

Milyen feltételekkel igényelhet jelzáloghitelt?

  • Az igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió Forint között lehet.
  • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon érhető el (Csak hitelkiváltás, adósságrendezés igényelhető deviza alapon).
  • Maximális futamideje 30 év.
  • Három fő csoportja van: a lakáscélú hitelek, a szabad felhasználásúak, valamint az adósságrendezők.
  • A szabad felhasználású hiteleket nevéből adódóan bármire fordíthatjuk. Megfelelő ingatlanfedezet benyújtása szükséges, az igényelhető összeg nagy mértékű, akár milliós nagyságrendű is lehet. Előnye, hogy nincs számlabemutatási kötelezettség.
  • Az adósságrendező jelzálog alapú hitelek egyre népszerűbbek. Ennek lényege, hogy a kölcsön kiváltja a korábbi egy – vagy akár több – kedvezőtlen konstrukciójú hitelünket. Így csak egy, a korábbi kölcsönök törlesztő részleténél alacsonyabb kiadással kell számolnunk a továbbiakban.
Alacsony törlesztővel saját lakás?! Váltsa valóra álmait! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!
Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!