Jelzáloghitel

Szabad felhasználású jelzálog hitelek!

Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Jelzáloghitelek igénylés jövedelem nélkül?

Nyomtatás
Az ingatlanfedezet alapú hitelek jelzáloghiteleknek minősülnek. A személyi hitel jövedelem alapú, tehát fontos ezek között különbséget tenni. Vagyis ha Ön ingatlant szeretne fedezetül bevonni a hitelügyletbe, akkor a jelzáloghitel előírásai vonatkoznak önre.
A jelzáloghitel igénylésének feltételei elsősorban a gazdasági válságot követően szigorodtak, ám ez tovább fokozódott hazánk helyzetének megromlása után. A tetőpont a 2010-es törvénymódosítás, amely felfüggesztette a devizahitelezést, így az év júliusától csak adósságrendezésre, hitelkiváltásra,  lehet igényelni deviza alapú hitelt.
A további korlátozások az alapvető feltételeket érintették. Az adósok számának növekedésével tetemesre dagadt a BAR-lista aktív állománya. Ez azokat tartalmazza, akiknek tartozása még fennáll. Ezzel a státusszal minimális esélye van az ügyfélnek a hitel felvételére. Némely esetben van lehetősége, ám ehhez általában adóstárs bevonása szükséges.

Ki az a tiszta adós: Olyan személy, aki egyáltalán nem szerepel a Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR). A tiszta adós bevonása aktív státusz esetén szinte mindenhol előírás, ahol az illető igényelhet hitelt.
Fontos tudnivaló ugyanakkor, hogy a passzív státusszal rendelkezők, vagyis azok, akik már rendezték korábbi tartozásuk, nagyobb eséllyel indulhatnak a kérelmezésnél. A 2011.01.01-én bevezetett törvénymódosítás után ugyanis, a BAR-lista csak azoknak az adatai maradnak, akiknek a tartozása aktív, illetve azoké, akiknek a befizetéstől számítva még nem telt el egy év. Korábban 5 évig őrizték meg az adatokat.

A jelzáloghitel feltételei:

  • Igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió Forint között
  • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon (Csak hitelkiváltás, adósságrendezés igényelhető deviza alapon)
  • Új lakás vásárlásra, használt lakás vásárlásra, szabad felhasználásra
  • Maximális futamidő 30 év.
Használja az oldal tetején található jelzáloghitel kalkulátort! A törlesztő részlet kiszámításával azonnal kikalkulálhatja a várható törlesztő részletei nagyságát jelzáloghitel igényelése esetén. Több ajánlatot fog látni, amely által a legkedvezőbbet tudja kiválasztani! Kattintson most és találja meg a legkedvezőbb törlesztő részletet (mindössze a futamidőt, illetve a kölcsön összegének nagyságát kell megadnia)!

Válassza a legjobb ajánlatot! A cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gomb megnyomása után töltse ki a megjelenő űrlapot!

Tetszik? Hasznos volt? Nyomd meg a gombokat! :)
<< vissza a jelzáloghitel oldalra
Bankárnet Kft. © Minden jog fenntartva!