Jelzáloghitelek igénylés jövedelem nélkül

2013. dec. 09.
Jelzáloghitelek igénylés jövedelem nélkül
Az ingatlanfedezet alapú hitelek jelzáloghiteleknek minősülnek. A személyi hitel jövedelem alapú, tehát fontos ezek között különbséget tenni. Vagyis ha Ön ingatlant szeretne fedezetül bevonni a hitelügyletbe, akkor a jelzáloghitel előírásai vonatkoznak önre. A jelzáloghitel igénylésének feltételei elsősorban a gazdasági válságot követően szigorodtak, ám ez tovább fokozódott hazánk helyzetének megromlása után. Az adósok számának növekedésével tetemesre dagadt a BAR-lista aktív állománya.

Ez azokat tartalmazza, akiknek tartozása még fennáll. Ezzel a státusszal minimális esélye van az ügyfélnek a hitel felvételére. Némely esetben van lehetősége, ám ehhez általában adóstárs bevonása szükséges.

Ki az a tiszta adós: Olyan személy, aki egyáltalán nem szerepel a Központi Hitelinformációs Rendszerben (KHR). A tiszta adós bevonása aktív státusz esetén szinte mindenhol előírás, ahol az illető igényelhet hitelt.
Fontos tudnivaló ugyanakkor, hogy a passzív státusszal rendelkezők, vagyis azok, akik már rendezték korábbi tartozásuk, nagyobb eséllyel indulhatnak a kérelmezésnél. A 2011.01.01-én bevezetett törvénymódosítás után ugyanis, a BAR-lista csak azoknak az adatai maradnak, akiknek a tartozása aktív, illetve azoké, akiknek a befizetéstől számítva még nem telt el egy év. Korábban 5 évig őrizték meg az adatokat.

A jelzáloghitel feltételei:

  • Igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió Forint között
  • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon (Csak hitelkiváltás, adósságrendezés igényelhető deviza alapon)
  • Új lakás vásárlásra, használt lakás vásárlásra, szabad felhasználásra
  • Maximális futamidő 30 év.
Használja az oldal tetején található jelzáloghitel kalkulátort! A törlesztő részlet kiszámításával azonnal kikalkulálhatja a várható törlesztő részletei nagyságát jelzáloghitel igényelése esetén. Több ajánlatot fog látni, amely által a legkedvezőbbet tudja kiválasztani! Kattintson most és találja meg a legkedvezőbb törlesztő részletet (mindössze a futamidőt, illetve a kölcsön összegének nagyságát kell megadnia)!

Válassza a legjobb ajánlatot! A cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gomb megnyomása után töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!